۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۰۴۰۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه شهید آیت الله رئیسی به جد پیگیر پرداخت وام ازدواج جوانان از سوی بانک‌ها بود، گفت: در دو ماه گذشته بانک‌ها در پرداخت این تسهیلات اهمال داشته‌اند به طوری که به وضعیت پرداخت‌ها در قبل از سال ۱۴۰۰ بازگشته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، سینا کلهر تصریح کرد: همه دستاورد‌هایی که در دولت سیزدهم برای کم شدن صف متقاضیان وام ازدواج داشتیم، در این چند هفته گذشته تحت الشعاع قرار گرفته و تعداد افرادی که در صف هستند، به بالاترین زمان رسیده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از شعب بانک‌ها مراجعه کنندگان را سرگردان کرده اند و پاسخ درستی به آنها نمی‌دهند، گفت: با نهاد‌های نظارتی در دولت، مجلس و قوه قضاییه همچون دیوان محاسبات و سازمان بازرسی مکاتبه کرده ایم ضمن اینکه در دولت نیز معاون اول رئیس جمهور بار‌ها این موضوع را پیگیری کرده است.

کلهر این اهمال را ناشی از انتخابات ریاست جمهوری و تغییرات دولت دانست که سبب شده بانک‌ها تصور کنند وام ازدواج اولویت دولت آینده نیست.

وی ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور منتخب در اظهارات و بیان خود نشان دهد که حل مسائل جوانان از اولویت‌های اوست.

صف وام ازدواج باید به ۷۰ هزار نفر کاهش یابد

معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد: اکنون ۲۷۰ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند در حالی که باید به طور منطقی ۷۰ هزار نفر در صف باشند.

کلهر با بیان اینکه زمان پرداخت وام که حداکثر یک ماهه بود، اکنون به سه ماه افزایش یافته است، گفت: موضوع ضامنین وام‌ها و حجم کلی وام‌ها به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگشته است.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور شهید شخصاً پیگیر مسائل جوانان بود، اظهار داشت: گویا سیستم بانکی تصور می‌کند این امر اولویت نیست.

معاون وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد که این معاونت پیگیری‌های قانونی خود را برای بهبود پرداخت وام ازدواج خواهد داشت.

بانک مرکزی ۱۹ خردادماه امسال اعلام کرد که از ابتدای امسال ۲۹.۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان پرداخت شده است که نسبت به دوره مشابه سال گذشته با رشد ۲۵.۵ درصدی همراه بوده است.

از ابتدای دولت سیزدهم تا این تاریخ شبکه بانکی ۴۵۷ هزار میلیارد تومان به بیش از چهار میلیون و ۲۰۲ هزار و ۳۲۹ متقاضی در قالب تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->